Imatges gràfiques XXL

Com ja has vist a l'apartat d'impressió, disposem de maquinària per imprimir sobre qualsevol material. En el cas de les retolacions, estudiarem quin és el sistema i el material que encaixa millor a les teves condicions. Hem de tenir en compte on anirà col·locat, quin és el pressupost, quina durabilitat ha de tenir i sota quins factors mediambientals hauran d'estar. A partir d'aquí el gran ventall de possibilitats es reduirà a la millor opció!

vinil de tall

Vinil de tall

Econòmic, amb molta durabilitat, ideal per vidres o vehicles. Sense fons! només queden lletres o símbols. Amb una gamma de colors molt àmplia.

 

vinil imprès

Vinil imprès

S'hi poden imprimir fotografies i degradats sobre bases blanques o transparents. Tan serveis per vidres, per parets, per vehicles, per objectes... Molt fàgil d'instal·lar i de manipular.

impressió directe

Impressió directe

La revolució! A un molt baix cost i amb una qualitat superior podem imprimir sobre fusta, alumini, metacrilat, PVC, cartró... Amb l'extra afegit de tallar amb làser qualsevol forma!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.